Jobb som Real World Evidence Manager

Nu söker vi en RWE Manager

Nu söker vi en RWE Manager till SDS Life Science med placering i Stockholm, Uppsala eller Lund. Ansök genom att skicka personligt ansökningsbrev inklusive CV till susanne.kihlblom@sdslifescience.com senast den 28/2.

Detta är en möjlighet för dig med goda kunskaper inom Real World Evidence att få ett inspirerande jobb med att projektleda och driva epidemiologiska projekt. Det är viktigt att du har erfarenhet av att förstå kundens forskningsfrågor och behov.

Arbetsbeskrivning:

 • Designa studier; skriva projektplan och protokoll med koppling mellan forskningsfråga och register
 • Skriva EPN-ansökningar
 • Ansöka om registeruttag från nationella register och kvalitetsregister
 • Ansvara för kontakten med registerhållare
 • Arrangera möten samt ansvara för tidsplanering och samordning av gruppen
 • Skriva rapporter och ev. vetenskapliga publikationer

Önskvärda kvalifikationer:

 • Universitetsexamen inom epidemiologi, statistik och/eller naturvetenskap
 • Minst 3 års erfarenhet av att driva RWE-epidemiologiska forskningsprojekt eller storskaliga registerstudier
 • Meriterande med kunskaper inom biostatistik
 • Mycket goda kunskaper i svenska och engelska, såväl i tal som skrift
 • Agerar med ett konsultativt förhållningssätt för att möta kundens behov
 • Är flexibel, lösningsorienterad och en ”team player” med positiv energi och prestigelöshet

Personligt ansökningsbrev inklusive CV skickas till susanne.kihlblom@sdslifescience.com gärna så snart som möjligt men senast den 28/2. Eventuella frågor om tjänsten kan också skickas till denna adress.

Välkommen med din ansökan!

Susanne Kihlblom, Director Real World Evidence, SDS Life Science

Om SDS Life Science

SDS Life Science är ett privatägt konsultbolag som är ledande i Norden inom nischen läkemedelsutveckling och biostatistik. Idag är vi drygt 50 anställda konsulter på SDS Life Science och verksamheten är i stark tillväxt och har god lönsamhet. Våra kunder är i huvudsak nordiska små- och medelstora läkemedelsbolag men även stora internationella läkemedelsföretag, myndigheter och medicinska forskare. En diversifierad kundportfölj ger stabilitet och stora utvecklingsmöjligheter för verksamheten. Mer information finns på https://sdslifescience.com/

Att jobba på SDS Life Science

I SDS Life Science är alla med och bygger bolaget. För att kunna rekrytera och behålla de allra bästa konsulterna arbetar vi för att vara en så attraktiv arbetsgivare som möjligt. Vi erbjuder bonussystem, flextid och deltid för den som vill, möjlighet till hemarbete, maximal friskvårdspeng och sjukvårdsförsäkring. Vi har inspirationsföreläsningar, konferenser på trevliga platser och satsar på kontinuerligt lärande. Delegerat ansvar och ledarskap ger bra förankring i organisationen och det bästa arbetsklimatet. Personalomsättningen i SDS Life Science är mycket låg och vi har en uttalad målsättning att vara en riktigt bra arbetsgivare och har i år blivit certifierade som ”Great Place to Work”.

We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. Read our cookie policy here.