Do you want to join a great team?

At SDS we believe in a united team with a healthy work atmosphere that promotes positive emotions and a holistic taskwork. We value our experts and their personal and professional development goals. Each of our projects is unique where experts across disciplines can collaborate and promote personal growth, increased knowledge and experience, thus bringing synergistic effects for the success of the project.

Senior Consult Regulatory Affairs till Lund!

SDS Life Science söker en erfaren person inom Regulatory Affairs. Som konsult för SDS Life Science kommer du att vara ansvarig regulatorisk strategisk lead i olika läkemedelsbolag. Arbetsuppgifterna och ansvaret varierar mycket beroende på storlek på företagen (kunderna). Du måste ha gedigen regulatorisk erfarenhet från läkemedelsföretag samt förståelse för helheten i läkemedelsutveckling antingen med fokus tidig och/eller sen fas. Vi ser gärna att du har erfarenhet från olika terapiområden med produkter allt från enklare produkter som generika och hybrider till komplicerade produkter t.ex. inom ATMP samt kombinationsprodukter. Likaså ser vi gärna att du haft interaktioner med olika myndigheter såsom LV, EMA och FDA. Goda språkkunskaper i engelska, såväl i tal som skrift, är en förutsättning.

 

Tjänsten är senior och du kommer att vara expert inom Regulatory Affairs i Lund. Vi söker därmed en utåtriktad person som tycker det är roligt med kundinteraktioner, vilket innebär att du tillsammans med sitechefen tar initiativ till att genomföra säljmöten med både befintliga och nya kunder. Du skapar och underhåller nätverk av både befintliga och potentiella kunder.

Som person är du engagerad, driven, utåtriktad, självgående och noggrann med hög arbetskapacitet och god kommunikativ förmåga, då tjänsten innebär många interna och externa kontaktytor.

Att få arbeta mot olika bolag, indikationer och frågeställningar innebär att du hela tiden kommer att vidareutveckla din kompetens. Tänk att få vara med i början och bygga upp en verksamhet inom Regulatory samt ett nytt lokalkontor i Lund i ett snabbt växande företag med seniora medarbetare!

 

Till denna tjänst samarbetar vi med PeakSearch Lund, ett rekryteringsföretag inom Life Science. För frågor kontakta ansvariga seniora rekryteringskonsulter Catharina Herbertsson eller Eva Runnerström.

 

catharina.herbertsson@peaksearch.se; +46 706 15 27 72

eva.runnerstrom@peaksearch.se; +46-701 72 53 79

 

Ansök gärna direkt på PeakSearch hemsida eller skicka ditt CV och personliga brev till ovanstående personer.

 

SDS Life Science är ett ledande konsultbolag i Norden helt inriktat på utveckling av läkemedel. Vårt systerbolag SDS MedteQ arbetar med medicinteknik.

Vårt fokus är regulatorisk vägledning, design av kliniska studieprogram och biostatistik, där vi har Sveriges tyngsta grupp utanför akademien. Vi hanterar ofta projekt som ligger i gränslandet mellan läkemedel och medicinteknik. Vår viktigaste tillgång är vår personal, där alla har lång erfarenhet av produktutveckling från läkemedels/medtech/biotech-industrin, myndigheter och/eller akademisk forskning. Vi kan därför erbjuda våra kunder ett unikt helhetskoncept bestående av både specialistkompetens och det övergripande ansvaret för vissa delar av eller alternativt ett helt projekt.

Bolaget är i stark växt och omsättningen har ökat med 20 – 50% årligen sedan starten 2012. Idag är antalet anställda ca 35 samt ett 20-tal underkonsulter. Huvudkontoret ligger i Stockholm och man har även kontor i Uppsala, Göteborg, Oslo och nu även Lund, där företaget inom en 3-årsperiod räknar med att vara 20 personer. SDS Life Science expanderar snabbt och grupperingen inom Regulatory Affairs är ett prioriterat område. För mer information om företaget se hemsidan, www.sdslifescience.se

Senior Clinical Project Manager, Stockholm

För uppdrag inom Clinical Development söker vi en Senior Clinical Project Manager.

Har du erfarenhet av arbete med kliniska prövningar och klinisk läkemedelsutveckling? Vill du utforska nya möjligheter i tätt samarbete med högt meriterade kollegor? SDS Life Science utvecklar sin konsultverksamhet inom området Clinical Development – följ med på resan!

 

Som konsult inom Clinical Development bidrar du med operativt och strategiskt stöd till SDS Life Science kunder gällande bland annat förberedelser, genomförande och rapportering av kliniska prövningar av läkemedel och medical device. Du är en viktig del i kontakten med sponsorföretag, CRO och prövare och vid myndighetsinteraktioner. Du kommer också att ha en viktig roll inom SDS Life Science för utveckling av affärsområdet.

 

Tjänsten är tills vidare med startdatum efter överenskommelse. Du blir anställd av SDS Life Science i Danderyd där vi har fina lokaler och glad atmosfär samt även i dessa tider en väl fungerande organisation för arbete på distans. Vi kan erbjuda förmånliga anställningsvillkor och deltidsarbete (80%) kan diskuteras.

 

Kvalifikationer

  • Minst fem års arbetslivserfarenhet med kliniska prövningar/studier
  • Vi ser gärna att du har erfarenhet av självständigt arbete på mindre läkemedels- eller biotech företag/CRO
  • Erfarenhet från ledning av hela eller delar av projekt/studier samt medical writing av studieprotokoll och/eller studierapporter
  • Akademisk examen inom naturvetenskap, hälso-och sjukvård
  • Professionell nivå av talad och skriftlig svenska och engelska

 

Vi tror att du, som en viktig del av SDS Life Science kultur och utveckling, är målinriktad, kommunikativ och tycker om att utforska nya möjligheter tillsammans.

 

Är det här du? Välkommen med din ansökan!

Ansökan och kontakt

För mer information ring Maria Wanderoy, 070-5706593. Maila ansökan till maria.wanderoy@sdslifescience.com omgående, skriv ”Senior Clinical Project Manager” i ämnesraden. Intervjuer och urval kommer att ske löpande.

 

Om SDS Life Science

SDS Life Science är ett svenskt konsultföretag som fokuserar på regulatorisk och vetenskaplig expertis inom produktutveckling av läkemedel och medicinteknik, biostatistik. Vår viktigaste tillgång är vår personal, där alla har lång erfarenhet av läkemedelsutveckling från läkemedelsindustrin, myndigheter och/eller akademisk forskning. Vi kan därför erbjuda våra kunder ett unikt helhetskoncept bestående av både specialistkompetens och det övergripande ansvaret för vissa delar av eller alternativt ett helt projekt.

 

www.sdslifescience.com